• 2

Babagan Kita

19 taun fokus ing cat buliding lan lapisan kayu.

Shanghai Freemen Chemicals Co, .Ltd tujuane dadi salah sawijining pemasok kimia global kanthi nggawe nilai tambah. Kita setya nyedhiyakake produk kimia jangka panjang sing sustainable lan kompetitif kanggo pelanggan pasar pungkasan global lan regional liwat sumber daya integral.

Industri Layanan Kita

  • Agrochem

    Agrochem

    Kita nawakake macem-macem portofolio kanggo nglayani distributor lokal kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing industri agrochemical. Penawaran kita kalebu saka intermediet lanjut menyang ingredients Aktif (insektisida, Fungisida lan Herbisida) lan formulasi. Kita peduli karo quliaty produk, ora winates kanggo tambahan lan pelarut, bisa nyedhiyakake macem-macem ukuran kemasan kanggo memenuhi permintaan pelanggan.
  • Pharma

    Firaun

    Kita nyedhiyakake intermediet lan API canggih sing dipilih kanthi praktik pengetahuan lan praktik manufaktur GMP. Kita kanthi ketat ngetutake syarat ing pelarut lan kontrol impurity, kanggo njamin panggunaan keamanan kanggo produk.
  • New Materials

    Bahan Anyar

    Produk kinerja tinggi sing dipilih digunakake kanggo macem-macem aplikasi: saka industri otomotif lan ban nganti industri listrik, konstruksi lan minyak lan gas. Kita kudu ngladeni pelanggan karo produk lan pengetahuan lan teknik data lan paket data.
  • Specialties

    Keahlian khusus

    Kita siyap ngembangake lan nggawe pabrik sawetara spesialisasi canggih saka skala laboratorium kilo nganti produksi komersial kanthi konsisten lan kanthi jangka panjang. Produk eksterior kita duwe kauntungan sintetis sing unik kanthi proses optimisasi unitl utawa bahan baku khusus. Kita terus nambah biaya lan standar HSE saben dina.

Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon