Spesialisasi Bahan Kimia

  • 2-Ethylaniline

    2-Ethylaniline

    Kemiringan cairan kuning cahya (GC) 99,0% min Banyu 0,2% ma ma Digunakake ing industri, sintesis aktif bahan kimia, pewarna lan obat-obatan. ☑Sawise reaksi N-alkilasi antara o-etililin lan 2-bromopropane, bisa dipikolehi klorfenapyr. Iki minangka herbisida pamilih sadurunge sing duwe efek apik kanggo suket suket lan sawetara suket sing godhonge amba. ☑O-Ethyililine uga bahan baku methamchlor lan etil inshamid methamidine. Ing pewarna ...
  • 2-Methyl resorcinol

    2-Methyl resorcinol

    25kg / drum, 8mt / FCL UN No.2811, Kelas: 6.1, Klompok pengepakan: III ☑ 2,6-dihydroxytoluene minangka bubuk kristal putih utawa meh putih, sing gampang larut ing banyu lan asem banget. Bisa ngasilake eter, ester, keton lan zat liyane kanthi reaksi kimia. Amarga 2, 6-dihydroxytoluene duwe akeh sifat fisik lan kimia sing penting, saengga nduweni aplikasi sing penting banget ing industri kimia. Bidang aplikasi kalebu resin sintetik, pewarna, obat, pestisida ...
  • Crotonic Acid

    Asam Crotonic

    Penampilan Produk cystalline beige tanpa warna Kemurnian (GC) 99,0% min Banyu 0,2% max Iron 3ppm max Logam heavey tunggal liyane 1ppm max 100kg / Drum serat, 16Mt / FCL UN No.2823, Kelas: 8, Grup pengepakan: III ☑ Digunakake antarane industri, industri perawatan pribadi, industri resin minangka aditif, industri Rasa & wangi. ☑ Ing industri farmasi, digunakake kanggo sintesis (R) -3-Aminobutanol kanggo anti-HIV API Dolutegravir lan penengah kanggo API liyane, kayata Crot ...
  • Lithium bis(trifluoromethanesulphonyl)imide (Li-TFSI)

    Lithium bis (trifluoromethanesulphonyl) imide (Li-TFSI)

    Apperance Werna putih utawa putih putih (10w / w% solusi banyu) ≤100 Hazen Lithium bis (trifluoromethylsulfonyl) imide (100-jumlah impurities, w / w%) ≤ 99.5% Konten Banyu (KF, w / w%) ≤ Nilai pH 1000ppm (Larutan banyu 10w / w% Litfsi ing suhu ruangan) 6,0 nganti 9,0 Kekeruhan (25% ing dimethoxyethane) ≤10 NTU Klorida (Chronicography Ionic) ≤15ppm Fluorida (Ionometri) ≤20ppm Jumlah ion fluorida lan klorida ( Ionic Chromatography) ≤35ppm Sulphate (Ionic Chromatography) ≤20ppm Sodium (Na, AAS) ≤10ppm Potass ...
  • Sodium bis(trifluoroMethylsulfonyl)imide (Na-TFSI)

    Sodium bis (trifluoroMethylsulfonyl) imide (Na-TFSI)

    Titik lebur (DSC, ℃) ≥250 ℃ Lead (Pb, ICP-AES) ≤ 10ppm Iron (Fe, ICP-AES) ≤ 10ppm Saben Logam abot liyane (ICP-AES) ≤ 100ppm Identification RT ing 1C Assay (w / w %)> 99,0% Banyu (KF, w / w%) ≤1,0% nilai pH (10% w / w aq solusi) 5-9 3kg / drum, 18kg / karton UN No.2923, Kelas: 8, Kelompok pengepakan: II ☑ Bisa digunakake minangka aditif antistatik optik tumindak dawa adhedhasar formula ion. Kajaba PPM bisa nyuda resistensi permukaan kanthi signifikan, bisa nambah sifat antistatik akrilik, PU, ​​...
  • Methyltributylammomium bis((trifluoromethyl)sulfonyl)imid (TBMA-TFSI)

    Methyltributylammomium bis ((trifluoromethyl) sulfonyl) imid (TBMA-TFSI)

    Apperansi (cairan tanpa warna utawa padat putih) Cairan tanpa warna utawa padhet Kemurnian kimia (18 = 9FNNR, miturut wilayah%) ≥ 99% Werna ≤ 50 Kandungan Banyu Hazen (KF, w / w%) ≤ 0,1% Klorida (Ionometri, w / w%) ≤ 10ppm 3kg / drum, 18kg / karton UN No.2923, Kelas: 8, Klompok pengepakan: II ☑ Bisa digunakake minangka aditif antistatik optik tumindak dawa adhedhasar formula ion. Kajaba PPM bisa nyuda resistensi permukaan kanthi signifikan, bisa nambah sipat antistatik akrilik, PU, ​​resin PC utawa perekat; ...

Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon