Farmasi

  • Fluorobenzene

    Fluorobenzena

    ☑ Digunakake ing industri, farmasi, elektronik; ☑ Produk kasebut umume digunakake kanggo nyiyapake bahan baku utama obat antipsikotik, kayata fluguabutanol, daloglabenzene, trihaloperidol, trifluoroperidobenzene, pentafluorolidol, quinolones ciprofloxacin, lsp. Sanalika, uga bisa digunakake kanggo ngenali pestisida, pembunuh endhog, plastik lan polimer resin. Kondensasi fluorobenzena kanthi γ - klorobutyryl klorida bisa ngasilake ̵ ̵ ...
  • Acetonitrile

    Acetonitrile

    Penampilan: Kemurnian cairan transparan: 99,9% mnt Air: 0,03% maks Warna (Pt-Co): 10 asam Asam Hydrocyanic (mg / kg): 10max Ammonia (mg / kg): 6max Acetone (mg / kg): 25max Acrylonitrile ( mg / kg): 25max Propionitrile (mg / kg): 500max Fe (mg / kg): 0.50max Cu (mg / kg): 0.05max 150kg / drum, 12Mt / FCL utawa 20mt / FCL UN No.1648, Kelas: 3, Klompok pengepakan: II ☑ Analisis kimia lan analisis instrumental. Acetonitrile minangka modifikasi organik lan pelarut kanggo kromatografi lapisan tipis, kromatografi kertas, spektroskopik ...
  • Fluoro-aceticacimethylester

    Fluoro-aceticacimethylester

    ☑200kg / drum, 16mt / FCL utawa tank ISO ☑UN No.2929, Kelas: 6.1, Klompok pengepakan: I ☑ Methyl fluoroacetate minangka bahan kimia beracun, sing bisa ngrangsang mata, sistem pernapasan lan kulit, lan mbebayani yen kena kontak kanthi kacilakan kasebut. Asam FLUOROACETIC gampang murub lan bisa ngasilake gas hidrogen hidrogen, kimia beracun, nalika diobong. Keracunan methyl fluoroacetate yaiku hidrolisis kanggo mbentuk asam FLUOROACETIC, sing digabung karo koenzim A mitokondria sel kanggo mbentuk fluoroacetyl CO ...
  • Crotonic Acid

    Asam Crotonic

    Penampilan Produk cystalline beige tanpa warna Kemurnian (GC) 99,0% min Banyu 0,2% max Iron 3ppm max Logam heavey tunggal liyane 1ppm max 100kg / Drum serat, 16Mt / FCL UN No.2823, Kelas: 8, Grup pengepakan: III ☑ Digunakake antarane industri, industri perawatan pribadi, industri resin minangka aditif, industri Rasa & wangi. ☑ Ing industri farmasi, digunakake kanggo sintesis (R) -3-Aminobutanol kanggo anti-HIV API Dolutegravir lan penengah kanggo API liyane, kayata Crot ...
  • Imidazole

    Imidazole

    ☑ Agen ngobati utawa akselerator resin epoksi; ☑ Ing industri farmasi, penengah kanggo API liyane, kayata Imazalil, Tioconazole, Bifonazole. ☑ Bahan baku pestisida penting kanggo sinergis asam borat, nyiapake insektisida lan bakterisida. ☑ Imidazole minangka bahan baku sing penting banget lan penengah industri kimia sing apik, sing akeh aplikasi. Imidazole ora mung ana ing asam amino purine saka asam ribonukleat lan asam deoksiribonukleat, nanging uga ing ...
  • 1,2-Dimethylimidazole

    1,2-Dimethylimidazole

    ☑ Katalis ing poliuretan, ditrapake ing busa kaku poliuretan lan elastomer kanggo nambah umume pot, nyepetake reaksi lan nambah kerapatan pungkasan salib. ☑ Iki bisa digunakake kanggo ngobati resin epoksi, nambah sifat mekanik produk kayata tikungan, peregangan lan kompresi, ningkatake sifat listrik isolasi lan resistensi kimia. Iki digunakake ing komputer lan peralatan listrik; digunakake ing papan sirkuit cetak lan sirkuit terintegrasi ...
  • 1,4,7,10-tetraazacyclododecane

    1,4,7,10-tetraazacyclododecane

    Katon: Kristal putih nganti meh putih, Kemurnian hygroscopic (Titration): 99,0% min Banyu: 1,0% maks Toluene: 0,2% max impurity unknown: 0,05% max Total impurity: 0,2% max PH value: 11-12.5 25kg / drum, 9Mt / FCL Bahan sing ora mbebayani used Digunakake ing obat-obatan. ☑ Siklen lan asale nuduhake sifat koordinasi selektif kanggo kation logam transisi, kation logam abot, ion lanthanida lan aktinida, lan uga kanggo anion organik utawa anorganik. Prilaku siklik sing akurat lan ...
  • Tris(hydroxymethyl)aminomethane

    Tris (hydroxymethyl) aminomethane

    Katon: bubuk kristal crystasl putih Kemurnian (Titrasi): 99,5% min Banyu: 0,5% max [Fe3 +]: maks 5ppm [SO4 2]: 10ppm max [Cl]: 10ppm max Logam abot: 5ppm max 25kg / drum, 9Mt / FCL Non -bahan mbebayani ☑ Penyangga tris ora mung digunakake minangka pelarut kanggo asam nukleat lan protein, nanging uga nduweni akeh kagunaan penting. Tris digunakake kanggo tuwuh kristal protein ing kahanan pH sing beda. ☑ Kekuwatan ion buffer Tris sing sithik bisa digunakake kanggo mbentuk serat lamin tengah ing C. elegan. T ...
  • 1-Methylimidazole

    1-Methylimidazole

    ☑Media kanggo sintesis organik; ☑ Katalis poliuretan kanggo busa semi-kaku lan busa kaku; ☑ Akselerator kanggo dicyandiamide utawa agen pangobatan anhidrida; Uyah ialDialkylimidazolium bisa dipikolehi kanthi alkilasi 1-Methylimidazole. Jinis uyah ana gandhengane karo reagen alkilasi lan anion. Akeh cairan ion sing bisa dipikolehi kanthi reaksi iki; ☑N-methylimidazole minangka bahan baku penting kanggo sintesis penengah farmasi, sing digunakake kanggo nyiyapake losartan, nitazofenone lan ...

Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon