Produk

  • N,N’-Methanediylidenebis(2,6-diisopropylaniline) (CDI)

    N, N'-Methanediylidenebis (2,6-diisopropylaniline) (CDI)

    Parameter utama:

    Katon: Bubuk putih
    Kemurnian (HPLC): 98,0% mnt

    Partikel ukuran: <15um: 90min

     

    Pengepakan & Pengiriman:

    25kg / drum, 8mt / FCL
    UN No.2811, Kelas: 6.1, Kelompok pengepakan: III

  • Amines, C10-C14-tert-alkyl

    Amines, C10-C14-tert-alkil

    Katon: Cairan tanpa warna nganti kuning cahya Jumlah Amine (mg KOH / g): 280-303 Banyu: 0,3% maks Gravitasi Khusus pada 25 / 15.6 oC: 0.800-0.820 Werna (Gardner): Neutralisasi 2max Setara (g / mol): 185-200 160kg / drum baja, tank 15Mt / ISO UN No.2922, Kelas: 8, Klompok pengepakan: III ☑ Bisa digunakake minangka modifikasi larut lan agen anti-tekanan tekanan ekstrem agen anti-zat larut minyak amarga larut minyak ; ☑ Bisa digunakake minangka aditif efektif kanggo nambah ...
  • 2-Ethylaniline

    2-Ethylaniline

    Kemiringan cairan kuning cahya (GC) 99,0% min Banyu 0,2% ma ma Digunakake ing industri, sintesis aktif bahan kimia, pewarna lan obat-obatan. ☑Sawise reaksi N-alkilasi antara o-etililin lan 2-bromopropane, bisa dipikolehi klorfenapyr. Iki minangka herbisida pamilih sadurunge sing duwe efek apik kanggo suket suket lan sawetara suket sing godhonge amba. ☑O-Ethyililine uga bahan baku methamchlor lan etil inshamid methamidine. Ing pewarna ...
  • Fluorobenzene

    Fluorobenzena

    ☑ Digunakake ing industri, farmasi, elektronik; ☑ Produk kasebut umume digunakake kanggo nyiyapake bahan baku utama obat antipsikotik, kayata fluguabutanol, daloglabenzene, trihaloperidol, trifluoroperidobenzene, pentafluorolidol, quinolones ciprofloxacin, lsp. Sanalika, uga bisa digunakake kanggo ngenali pestisida, pembunuh endhog, plastik lan polimer resin. Kondensasi fluorobenzena kanthi γ - klorobutyryl klorida bisa ngasilake ̵ ̵ ...
  • Acetonitrile

    Acetonitrile

    Penampilan: Kemurnian cairan transparan: 99,9% mnt Air: 0,03% maks Warna (Pt-Co): 10 asam Asam Hydrocyanic (mg / kg): 10max Ammonia (mg / kg): 6max Acetone (mg / kg): 25max Acrylonitrile ( mg / kg): 25max Propionitrile (mg / kg): 500max Fe (mg / kg): 0.50max Cu (mg / kg): 0.05max 150kg / drum, 12Mt / FCL utawa 20mt / FCL UN No.1648, Kelas: 3, Klompok pengepakan: II ☑ Analisis kimia lan analisis instrumental. Acetonitrile minangka modifikasi organik lan pelarut kanggo kromatografi lapisan tipis, kromatografi kertas, spektroskopik ...
  • 2,6-Diethyl-4-methylaniline (DEMA)

    2,6-Diethyl-4-methylaniline (DEMA)

    200kg / drum, 16Mt / FCL utawa tank ISO Barang-barang sing ora mbebayani ☑ Digunakake ing industri, sintesis aktif bahan kimia, pewarna lan obat-obatan. Material Bahan poliester serat gelas, sing nyepetake polimerisasi; agen tambahan kanggo produksi resin pertukaran ion lan resin akrilik; ☑ Iki digunakake kanggo produksi varnish saka poliester ora jenuh; agen tambahan farmasi kanggo produksi schistosomiasis, penicillin lan chloramphenicol; polimerisasi ...
  • 2-Methyl resorcinol

    2-Methyl resorcinol

    25kg / drum, 8mt / FCL UN No.2811, Kelas: 6.1, Klompok pengepakan: III ☑ 2,6-dihydroxytoluene minangka bubuk kristal putih utawa meh putih, sing gampang larut ing banyu lan asem banget. Bisa ngasilake eter, ester, keton lan zat liyane kanthi reaksi kimia. Amarga 2, 6-dihydroxytoluene duwe akeh sifat fisik lan kimia sing penting, saengga nduweni aplikasi sing penting banget ing industri kimia. Bidang aplikasi kalebu resin sintetik, pewarna, obat, pestisida ...
  • Fluoro-aceticacimethylester

    Fluoro-aceticacimethylester

    ☑200kg / drum, 16mt / FCL utawa tank ISO ☑UN No.2929, Kelas: 6.1, Klompok pengepakan: I ☑ Methyl fluoroacetate minangka bahan kimia beracun, sing bisa ngrangsang mata, sistem pernapasan lan kulit, lan mbebayani yen kena kontak kanthi kacilakan kasebut. Asam FLUOROACETIC gampang murub lan bisa ngasilake gas hidrogen hidrogen, kimia beracun, nalika diobong. Keracunan methyl fluoroacetate yaiku hidrolisis kanggo mbentuk asam FLUOROACETIC, sing digabung karo koenzim A mitokondria sel kanggo mbentuk fluoroacetyl CO ...
  • Crotonic Acid

    Asam Crotonic

    Penampilan Produk cystalline beige tanpa warna Kemurnian (GC) 99,0% min Banyu 0,2% max Iron 3ppm max Logam heavey tunggal liyane 1ppm max 100kg / Drum serat, 16Mt / FCL UN No.2823, Kelas: 8, Grup pengepakan: III ☑ Digunakake antarane industri, industri perawatan pribadi, industri resin minangka aditif, industri Rasa & wangi. ☑ Ing industri farmasi, digunakake kanggo sintesis (R) -3-Aminobutanol kanggo anti-HIV API Dolutegravir lan penengah kanggo API liyane, kayata Crot ...
  • Imidazole

    Imidazole

    ☑ Agen ngobati utawa akselerator resin epoksi; ☑ Ing industri farmasi, penengah kanggo API liyane, kayata Imazalil, Tioconazole, Bifonazole. ☑ Bahan baku pestisida penting kanggo sinergis asam borat, nyiapake insektisida lan bakterisida. ☑ Imidazole minangka bahan baku sing penting banget lan penengah industri kimia sing apik, sing akeh aplikasi. Imidazole ora mung ana ing asam amino purine saka asam ribonukleat lan asam deoksiribonukleat, nanging uga ing ...
  • 1,2-Dimethylimidazole

    1,2-Dimethylimidazole

    ☑ Katalis ing poliuretan, ditrapake ing busa kaku poliuretan lan elastomer kanggo nambah umume pot, nyepetake reaksi lan nambah kerapatan pungkasan salib. ☑ Iki bisa digunakake kanggo ngobati resin epoksi, nambah sifat mekanik produk kayata tikungan, peregangan lan kompresi, ningkatake sifat listrik isolasi lan resistensi kimia. Iki digunakake ing komputer lan peralatan listrik; digunakake ing papan sirkuit cetak lan sirkuit terintegrasi ...
  • 1,4,7,10-tetraazacyclododecane

    1,4,7,10-tetraazacyclododecane

    Katon: Kristal putih nganti meh putih, Kemurnian hygroscopic (Titration): 99,0% min Banyu: 1,0% maks Toluene: 0,2% max impurity unknown: 0,05% max Total impurity: 0,2% max PH value: 11-12.5 25kg / drum, 9Mt / FCL Bahan sing ora mbebayani used Digunakake ing obat-obatan. ☑ Siklen lan asale nuduhake sifat koordinasi selektif kanggo kation logam transisi, kation logam abot, ion lanthanida lan aktinida, lan uga kanggo anion organik utawa anorganik. Prilaku siklik sing akurat lan ...

Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon