Bahan Anyar

  • N,N’-Methanediylidenebis(2,6-diisopropylaniline) (CDI)

    N, N'-Methanediylidenebis (2,6-diisopropylaniline) (CDI)

    Parameter utama:

    Katon: Bubuk putih
    Kemurnian (HPLC): 98,0% mnt

    Partikel ukuran: <15um: 90min

     

    Pengepakan & Pengiriman:

    25kg / drum, 8mt / FCL
    UN No.2811, Kelas: 6.1, Kelompok pengepakan: III

  • Amines, C10-C14-tert-alkyl

    Amines, C10-C14-tert-alkil

    Katon: Cairan tanpa warna nganti kuning cahya Jumlah Amine (mg KOH / g): 280-303 Banyu: 0,3% maks Gravitasi Khusus pada 25 / 15.6 oC: 0.800-0.820 Werna (Gardner): Neutralisasi 2max Setara (g / mol): 185-200 160kg / drum baja, tank 15Mt / ISO UN No.2922, Kelas: 8, Klompok pengepakan: III ☑ Bisa digunakake minangka modifikasi larut lan agen anti-tekanan tekanan ekstrem agen anti-zat larut minyak amarga larut minyak ; ☑ Bisa digunakake minangka aditif efektif kanggo nambah ...
  • Fluorobenzene

    Fluorobenzena

    ☑ Digunakake ing industri, farmasi, elektronik; ☑ Produk kasebut umume digunakake kanggo nyiyapake bahan baku utama obat antipsikotik, kayata fluguabutanol, daloglabenzene, trihaloperidol, trifluoroperidobenzene, pentafluorolidol, quinolones ciprofloxacin, lsp. Sanalika, uga bisa digunakake kanggo ngenali pestisida, pembunuh endhog, plastik lan polimer resin. Kondensasi fluorobenzena kanthi γ - klorobutyryl klorida bisa ngasilake ̵ ̵ ...
  • 4-Chloromethyl styrene (4-Vinylbenzyl chloride)

    4-Chloromethyl styrene (4-Vinylbenzyl klorida)

    Apperance light yellow to colorless cair Senyawa bromin tunggal 1.0% maks Kemurnian (GC) 97% min (kabeh isomer) Impurity tunggal liyane 2% maks 150kg / drum, tank 18mt / ISO UN No.3265, Kelas: 8, Grup pengepakan: II ☑ VBC bisa digunakake kanggo nggawe polyelectro-lytes kanthi sifat sing ditrapake kanggo elektrodeposisi lateks ing logam. Polimer adhedhasar VBC liyane kalebu surfaktan polimer, agen ulating okulasi, katalis transfer fase, operator elektron lan viologen, resin pertukaran ion, lan poli ...

Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon