Babagan Kita

Sapa Kita

Shanghai Freemen Chemicals Co, .Ltd tujuane dadi salah sawijining pemasok kimia global kanthi nggawe nilai tambah. Kita setya nyedhiyakake produk kimia jangka panjang sing sustainable lan kompetitif kanggo pelanggan pasar pungkasan global lan regional liwat sumber daya integral.

Visi kita: Kita peduli karo kesehatan industri kimia.

Misi: Kita nyedhiyakake produk kimia sing sustainable lan kompetitif kanggo para pelanggan terkenal.

about_one

Pengalaman Kita

25+ taun Pengalaman kimia

80+ talenta sing darmabakti ing jagad wis siyap dilayani

7+ cabang dhewe ing saindenging jagad

60+ Proyek tol sing sukses

300+ perusahaan sing gegandhengan uga

Sejarah Kita

Sejarah kita adhedhasar ilmu, pengalaman lan kepinginan kanggo nggawa produk sing paling apik ing jagad.

2001

Shanghai Freemen International Trading nyawang bisnis karo Syngenta ing taun 2001.

2005

Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd. digawe saka Shanghai Freemen International Trading Co., Ltd ing wulan Januari 2005.

2007

Penjualan ing taun 2007 ngluwihi $ 100 Yuta Dolar AS.

2008

Ing taun 2008, Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd. ngluwihi dodolan luwih saka Mill 500 Yuta Dolar AS.

2009

Shanghai Freemen Chemicals (HK) Co., Ltd. didegaké ing wulan Juni 2009 minangka anak perusahaan saka Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd Ndhukung HQ kanthi nyedhiyakake perdagangan, keuangan & investasi ing daratan.

2009

Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd nandur modhal ing perusahaan Amerika Achiewell LLC dadi pemegang saham mayoritas ing perusahaan kasebut.

2013

Ing 2013, Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd. ngluwihi dodolan luwih saka Bill 1 Milyar Dolar AS.

2016

Shanghai Freemen Consultancy Co., Ltd. didegaké ing 2016 kanggo ngirim solusi keamanan HSE & proses kualitas tinggi menyang pasar kimia China.

2018

Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd. lan mitra India nggawe perusahaan patungan-AkiZen LLP kanggo fokus ngembangake pasar India ing taun 2018.

2018

Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd. lan mitra India nggawe perusahaan patungan-AkiZen LLP kanggo fokus ngembangake pasar India ing taun 2018.

2019

Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd. nggawe AkiZen AG minangka cabang kita ing Basel ing taun 2019 kanggo ngembangake pasar Eropa.

Presensi Global Kita

Kanthi lokasi strategis ing saindenging jagad, kita bisa nyedhiyani pelanggan apa sing dibutuhake, nalika dibutuhake.

new_locations

Cina

Shanghai Freemen Chemicals Co., Ltd.

Suite 22G, Investment Industrial Bldg Shanghai,

18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

Telp: + 86-21-6427 9170

Fax: + 86-21-6427 9172

Email: info@freemen.sh.cn

www.sfchemcial.com

India

Akizen LLP

601, lantai 6, Ashar Millennia

OPP - Taman Bisnis Orion

Kapurbawdi, Ghodbunder Road, Thane - 40067

Maharashtra, India

www.akizen.com 

Eropa

Akizen AG

Seeberstrasse 7

4132 Muttenz, Swiss

www.Akizenag.com  

USA

Achiewell LLC

401 Drive Industri, Bldg A

Wales Utara, PA 19454, AS

www.achiewell.com

Napa nggarap kula

Panyedhiya solusi kanggo mbantu pelanggan entuk bisnis kanthi tambah akeh ing industri kimia agrochemcial lan kimia;

Lab R&D khusus lan 20+ peneliti kanggo ngrancang utawa ngoptimalake proses & Kontrol kualitas;

Fasilitas pabrik kelas fleksibel lan pertama kanggo ngowahi panjaluk dadi produk;

Cepet nggawa produk sampeyan menyang pasar nganggo layanan lokal & Pangetahuan babagan industri lan produk;

Ahli HSE khusus kanggo njamin keberlanjutan produksi omah lan outsourcing;

Warehousing lan logistik lan responsif cepet menyang pelanggan;


Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon