Warta

  • Peluncuran Produk Xyamine ™ TA1214

    DESCRIPTION Xyamine ™ TA1214 minangka salah sawijining produk ing kulawarga amina alkil tersier utama. Khusus atom atom nitrogen digandhengake karo karbon tersier kanggo menehi klompok t-alkil dene klompok alifatik minangka rantai alkil sing bercabang. ...
    Waca liyane
  • LiTFSI (no CAS: 90076-65-6) nduweni kinerja sing apik banget minangka aditif elektrolit

    Sumber: pimpinan energi anyar, kanthi Abstrak: saiki, uyah lithium ing elektrolit batere lithium-ion komersial utamane LiPF6 lan LiPF6 menehi elektrolit kanthi kinerja elektrokimia sing apik, nanging LiPF6 duweni stabilitas termal lan kimia sing kurang, lan ...
    Waca liyane
  • Distribusi asam Crotonic sing sukses ing China

    Freemen gabung karo Weylchem ​​kanggo ngenalake asam Crotonic (CAS No : 107-93-7) menyang pasar China. Asam krotonik digunakake ing industri farma, bahan kimia, rasa & wangi, perawatan pribadi lan industri bahan anyar. Kanthi nambah transformasi industri ...
    Waca liyane

Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon