Agrokimia

  • Fluorobenzene

    Fluorobenzena

    ☑ Digunakake ing industri, farmasi, elektronik; ☑ Produk kasebut umume digunakake kanggo nyiyapake bahan baku utama obat antipsikotik, kayata fluguabutanol, daloglabenzene, trihaloperidol, trifluoroperidobenzene, pentafluorolidol, quinolones ciprofloxacin, lsp. Sanalika, uga bisa digunakake kanggo ngenali pestisida, pembunuh endhog, plastik lan polimer resin. Kondensasi fluorobenzena kanthi γ - klorobutyryl klorida bisa ngasilake ̵ ̵ ...
  • Acetonitrile

    Acetonitrile

    Penampilan: Kemurnian cairan transparan: 99,9% mnt Air: 0,03% maks Warna (Pt-Co): 10 asam Asam Hydrocyanic (mg / kg): 10max Ammonia (mg / kg): 6max Acetone (mg / kg): 25max Acrylonitrile ( mg / kg): 25max Propionitrile (mg / kg): 500max Fe (mg / kg): 0.50max Cu (mg / kg): 0.05max 150kg / drum, 12Mt / FCL utawa 20mt / FCL UN No.1648, Kelas: 3, Klompok pengepakan: II ☑ Analisis kimia lan analisis instrumental. Acetonitrile minangka modifikasi organik lan pelarut kanggo kromatografi lapisan tipis, kromatografi kertas, spektroskopik ...
  • 2,6-Diethyl-4-methylaniline (DEMA)

    2,6-Diethyl-4-methylaniline (DEMA)

    200kg / drum, 16Mt / FCL utawa tank ISO Barang-barang sing ora mbebayani ☑ Digunakake ing industri, sintesis aktif bahan kimia, pewarna lan obat-obatan. Material Bahan poliester serat gelas, sing nyepetake polimerisasi; agen tambahan kanggo produksi resin pertukaran ion lan resin akrilik; ☑ Iki digunakake kanggo produksi varnish saka poliester ora jenuh; agen tambahan farmasi kanggo produksi schistosomiasis, penicillin lan chloramphenicol; polimerisasi ...
  • Imidazole

    Imidazole

    ☑ Agen ngobati utawa akselerator resin epoksi; ☑ Ing industri farmasi, penengah kanggo API liyane, kayata Imazalil, Tioconazole, Bifonazole. ☑ Bahan baku pestisida penting kanggo sinergis asam borat, nyiapake insektisida lan bakterisida. ☑ Imidazole minangka bahan baku sing penting banget lan penengah industri kimia sing apik, sing akeh aplikasi. Imidazole ora mung ana ing asam amino purine saka asam ribonukleat lan asam deoksiribonukleat, nanging uga ing ...

Hubungi Kita

Kita siyap nulungi sampeyan.
Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon