1-Methylimidazole

Detail Produk

Tag Produk

  • Produk: 1-Methylimidazole
  • Ora CAS: 616-47-7
  • 131-300x300
  • Pasar: Global

Parameter utama

Panampilan: Cairan tanpa warna nganti kuning

Kemurnian (GC): ≥99%

Banyu: ≤0.5%

Drum 200kg / Serat, 16Mt / FCL
UN No.3267, Kelas: 8, Kelompok pengepakan: III

3
11

Pengepakan & Pengiriman

Lamaran

☑Media kanggo sintesis organik;
☑ Katalis poliuretan kanggo busa semi-kaku lan busa kaku;
☑ Akselerator kanggo dicyandiamide utawa agen pangobatan anhidrida;
Uyah ialDialkylimidazolium bisa dipikolehi kanthi alkilasi 1-Methylimidazole. Jinis uyah ana gandhengane karo reagen alkilasi lan anion. Akeh cairan ion sing bisa dipikolehi kanthi reaksi iki;
☑N-methylimidazole minangka bahan baku penting kanggo sintesis penengah farmasi, sing digunakake kanggo nyiyapake losartan, nitazofenone lan 1-methylimidazole-5- Ing bidang pestisida, umume digunakake ing sintesis fungisida lan promosi tetanduran agen, kayata N-methylimidazole minangka induk kationik kanggo nyintesis cairan ionik imidazol kanthi kuaternisasi; Kajaba iku, N-methylimidazole digunakake kanthi akeh ing sintesis cairan ion imidazol Imidazole uga digunakake minangka agen obat lan perekat resin epoksi lan resin liyane; N-methylimidazole uga akeh digunakake ing lapangan pouring lan FRP.

Kauntungan kita

☑ Luwih saka 30 taun pengalaman produksi;
☑ Produk sing disetujoni dening multinasional ing pirang-pirang industri;
Delivery Pangiriman tepat wektu: 1 minggu.
☑ Kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, ora winates karo sampling, metode analisis, retensi sampel, proses operasi Standar;
☑ Freemen njamin konsistensi kualitas, proses manajemen pangowahan sing ketat, kalebu proses lan peralatan, pasokan bahan baku, pengepakan;
Sample Sampel bisa teka ing tangan sampeyan sajrone 20 dina kanggo pelanggan internasional;
☑ Jumlah pesanan minimum adhedhasar siji paket;
☑ Kita bakal menehi saran babagan pitakon sajrone 24 jam, Tim teknis khusus bakal ngetutake lan siyap menehi solusi yen sampeyan duwe panjaluk;

Sambutan sambutan kanggo rincian liyane!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Hubungi Kita

    Kita siyap nulungi sampeyan.
    Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon