Fluorobenzena

Detail Produk

Tag Produk

  • Produk: Fluorobenzena
  • Ora CAS: 462-06-6
  • 0d338744ebf81a4cacbf975cd62a6059242da692
  • Pasar: Global

Parameter utama

Penampilan: Cairan bening tanpa warna

Kemurnian (GC): 99,9% mnt

Banyu: maksimal 0,03%

Benzena: maks 0,1515%

Klorobenzena: maks 0,15%

Phenol: maks 0,05%

2,2-difluorobiphenyl: maks 0,02%

warna: 20hazen

Pengepakan & Pengiriman

200kg / drum, tank 16Mt / FCL, tank 22mt / ISO
UN No.2387, Kelas: 3, Kelompok pengepakan: II

3

Lamaran

☑ Digunakake ing industri, farmasi, elektronik;
☑ Produk kasebut umume digunakake kanggo nyiyapake bahan baku utama obat antipsikotik, kayata fluguabutanol, daloglabenzene, trihaloperidol, trifluoroperidobenzene, pentafluorolidol, quinolones ciprofloxacin, lsp. Sanalika, uga bisa digunakake kanggo ngenali pestisida, pembunuh endhog, plastik lan polimer resin. Kondensasi fluorobenzena kanthi γ - chlorobutyryl klorida bisa ngasilake γ - chloro-p-fluorophenone, sing digunakake kanggo nyintesis haloperidol lan minangka obat sing paling umum digunakake ing antipsikotik butyrylbenzene.
☑ Ing industri elektronik, digunakake kanggo batere kanthi kemasan khusus, kelembapan sing dikontrol kanthi ketat; Fluorobenzene ora mung bisa nambah interaksi antara Li + lan DME, nanging uga bisa nyegah dekomposisi DME nganti tartamtu; Kajaba iku, fluorobenzena bisa dikurangi ing permukaan lithium anode kanggo mbentuk LIF, sing bisa entuk lapisan proteksi antarmuka sing kandhel kanthi luwih cepet. Adhedhasar karakteristik fungsi iki, elektrolit konsentrasi dhuwur sing diencerke karo fluorobenzena ora mung bisa nambah stabilitas lan efisiensi coulomb anode lithium (efisiensi coulomb rata-rata yaiku 99,3% nalika siklus stabilitas luwih saka 500 siklus), nanging uga bisa digunakake ing seri kahanan tes batere lengkap praktis (kalebu kapasitas permukaan dhuwur, lingkungan suhu sithik, kapadhetan saiki, Kinerja bersepeda sing apik banget kanthi isi elektrolit lan anoda lithium tipis;
☑ Fluorobenzena kemurnian tinggi kemurnian wis sukses digunakake ing elektrolit batere lithium-ion. Dibandhingake karo elektrolit umum sing ngemot karbonat, kinerja batere lithium-ion bisa ditambah kanthi nambahake akeh fluorobenzena, sing duwe kaluwihan nyata babagan kinerja suhu sedheng, umur batere lan kapasitas debit suhu dhuwur. Fluorobenzena bisa nggawa banyu ing proses produksi, transportasi lan panyimpenan. Yen banyu akeh banget, bakal kena pengaruh banyu ing elektrolit baterai lithium-ion. Kandhungan banyu sing akeh banget duwe pengaruh tartamtu marang kinerja batere elektrokimia. Umume, isi banyu ing elektrolit kontrol banget;

Kauntungan kita

☑ Produk sing disetujoni dening perusahaan farmasi;
☑ Produk kasebut wis disetujoni dening pelanggan Jepang kanggo nggunakake elektronik. Kita duwe teknologi kanggo nyingkirake kelembapan ing babagan produksi, pengepakan lan transportasi, kanggo njamin kualitas;
Delivery Pangiriman tepat waktu: 1 minggu saka gudang Shanghai;
☑ tanduran cedhak karo sumber HF, saengga kanggo nyuda biaya lan njamin kelanjutan produksi;
☑ Kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, ora winates karo sampling, metode analisis, retensi sampel, proses operasi Standar;
☑ Freemen njamin konsistensi kualitas, proses manajemen pangowahan sing ketat, kalebu proses lan peralatan, pasokan bahan baku, pengepakan;
Sample Sampel bisa teka ing tangan sampeyan sajrone 20 dina kanggo pelanggan internasional;
☑ Jumlah pesanan minimum adhedhasar siji paket;
☑ Kita bakal menehi saran babagan pitakon sajrone 24 jam, Tim teknis khusus bakal ngetutake lan siyap menehi solusi yen sampeyan duwe panjaluk;

Sambutan sambutan kanggo rincian liyane!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Hubungi Kita

    Kita siyap nulungi sampeyan.
    Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon