1,2-Dimethylimidazole

Detail Produk

Tag Produk

  • Produk: 1,2-Dimethylimidazole
  • Ora CAS: 1739-84-0
  • 116-300x300
  • Pasar: Global

Parameter utama

Katon: Kristal cair putih

Kemurnian (GC): ≥98.0%

Banyu: ≤1.0%

Pengepakan & Pengiriman

180kg / Drum plastik, 14,4Mt / FCL
UN No.3263, Kelas: 8, Kelompok pengepakan: III

3
11

Lamaran

☑ Katalis ing poliuretan, ditrapake ing busa kaku poliuretan lan elastomer kanggo nambah umume pot, nyepetake reaksi lan nambah kerapatan pungkasan salib.
☑ Iki bisa digunakake kanggo ngobati resin epoksi, nambah sifat mekanik produk kayata tikungan, peregangan lan kompresi, ningkatake sifat listrik isolasi lan resistensi kimia. Iki digunakake ing komputer lan peralatan listrik; digunakake ing papan sirkuit cetak lan sirkuit terintegrasi minangka agen tembaga antirust; uga bisa digunakake ing piranti elektronik;
☑ Iki digunakake minangka bahan baku obat-obatan, kayata agen antijamur, agen antifungal, agen hipoglikemik, plasma buatan, agen trikomonal, agen asma bronkial, agen anti ruam, lsp; digunakake minangka bahan baku pestisida, sinergis agen asam borat, persiapan pestisida lan fungisida; Kajaba iku, iki uga digunakake minangka agen ngobati resin urea formaldehida, obat-obatan fotografi, perekat, lapisan, agen obat-obatan karet, agen anti ruam, lsp. Minangka bahan mentah agen elektrostatik lan sintesis organik tengah.

Kauntungan kita

☑ Luwih saka 30 taun pengalaman produksi;
☑ Produk sing disetujoni dening multinasional ing pirang-pirang industri;
Delivery Pangiriman tepat wektu: 1 minggu.
☑ Kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, ora winates karo sampling, metode analisis, retensi sampel, proses operasi Standar;
☑ Freemen njamin konsistensi kualitas, proses manajemen pangowahan sing ketat, kalebu proses lan peralatan, pasokan bahan baku, pengepakan;
Sample Sampel bisa teka ing tangan sampeyan sajrone 20 dina kanggo pelanggan internasional;
☑ Jumlah pesanan minimum adhedhasar siji paket;
☑ Kita bakal menehi saran babagan pitakon sajrone 24 jam, Tim teknis khusus bakal ngetutake lan siyap menehi solusi yen sampeyan duwe panjaluk;

Sambutan sambutan kanggo rincian liyane!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Hubungi Kita

    Kita siyap nulungi sampeyan.
    Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon