Acetonitrile

Detail Produk

Tag Produk

  • Produk: Acetonitrile
  • Ora CAS: 75-05-8
  • 141-300x300
  • Pasar: Eropa / India

Parameter utama

Katon: Cairan transparan

Kemurnian: 99,9% mnt

Banyu: maksimal 0,03%

Werna (Pt-Co): 10 maks

Asam Hydrocyanic (mg / kg): 10max

Amonia (mg / kg): 6max

Acetone (mg / kg): 25max

Acrylonitrile (mg / kg): 25max

Propionitril (mg / kg): 500max

Fe (mg / kg): 0,50max

Cu (mg / kg): 0,05max

Pengepakan & Pengiriman

150kg / drum, 12Mt / FCL utawa 20mt / FCL
UN No.1648, Kelas: 3, Klompok pengepakan: II

3

Lamaran

Analysis Analisis kimia lan analisis instrumental. Acetonitrile minangka modifikasi organik lan pelarut kanggo kromatografi lapisan tipis, kromatografi kertas, analisis spektroskopik lan polarografi ing taun-taun pungkasan. Amarga asetonitrile kemurnian dhuwur ora nyerep sinar ultraviolet ing kisaran 200nm nganti 400nm, mula digawe minangka pelarut kanggo kromatografi cair (HPLC) kanthi kinerja tinggi kanthi sensitivitas 10-9.
☑ Solvent kanggo ekstraksi hidrokarbon lan pamisahan. Acetonitrile minangka pelarut sing akeh digunakake, sing umume digunakake ing distilasi ekstraktif kanggo misahake butadiene saka hidrokarbon C4. Acetonitrile uga digunakake kanggo misahake hidrokarbon liyane, kayata misahake propilena, isoprena lan methylacetylene saka fraksi hidrokarbon. Acetonitrile uga digunakake kanggo sawetara pamisahan khusus, kayata ekstraksi asam lemak saka minyak nabati lan minyak ati cod, saengga minyak sing diobati entheng, murni, lan ambune luwih apik, dene kadar vitamin tetep ora owah. Acetonitrile uga digunakake minangka pelarut ing departemen kedokteran, pestisida, tekstil lan plastik.
☑ Penengah obat sintetis lan pestisida. Acetonitrile bisa digunakake kanggo nyintesis penengah saka pirang-pirang obat lan pestisida. Ing obat, digunakake kanggo nyintesis serangkaian penengah farmasi penting kayata vitamin B1, metronidazole, etambutol, aminopteridine, adenine lan batuk diphenyl; ing pestisida, digunakake kanggo nyintesis insektisida pyrethroid, ethoxycarb lan perantara pestisida liyane.
☑Bersih distriktor. Acetonitrile minangka pelarut organik kanthi polaritasitas sing kuat. Iki nduweni kelarutan sing apik kanggo pelumas, uyah anorganik, zat organik lan senyawa molekul sing dhuwur. Bisa ngresiki minyak, lilin, bekas driji, agen korosif lan residu flux ing wafer silikon. Mula, asetonitrile kemurnian sing dhuwur bisa digunakake minangka agen pembersih semikonduktor. ☑ Aplikasi liyane: Saliyane aplikasi ing ndhuwur, acetonitrile uga bisa digunakake minangka bahan baku kanggo sintesis organik, katalis utawa komponen katalis kompleks logam transisi. Kajaba iku, asetonitril uga digunakake ing pewarna kain lan senyawa lapisan, lan uga stabiliser efektif saka pelarut klorinasi

Kauntungan kita

☑ Perusahaan duweke negara sing duwe pengalaman luwih saka 30 taun;
Factory Pabrik standar HSE sing dhuwur;
☑ Produk sing disetujoni dening multinasional Farmasi ing Eropa;
Grade Kelas elektronik kasedhiya
☑ Kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, ora winates karo sampling, metode analisis, retensi sampel, proses operasi Standar;
☑ Freemen njamin konsistensi kualitas, proses manajemen pangowahan sing ketat, kalebu proses lan peralatan, pasokan bahan baku, pengepakan;
Sample Sampel bisa teka ing tangan sampeyan sajrone 20 dina kanggo pelanggan internasional;
☑ Jumlah pesanan minimum adhedhasar siji paket;
☑ Kita bakal menehi saran babagan pitakon sajrone 24 jam, Tim teknis khusus bakal ngetutake lan siyap menehi solusi yen sampeyan duwe panjaluk;

Sambutan sambutan kanggo rincian liyane!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Hubungi Kita

    Kita siyap nulungi sampeyan.
    Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon