Imidazole

Detail Produk

Tag Produk

  • Produk: Imidazole
  • Ora CAS: Distribusi
  • 0d338744ebf81a4cacbf975cd62a6059242da692
  • Pasar: Global

Parameter utama

Katon: Wêdakakêna kristal putih

Kemurnian (GC): ≥99%

Banyu: ≤0.5%

Pengepakan & Pengiriman

Drum 25kg / Serat, 9Mt / FCL
UN 3263, Kelas: 8, Kelompok pengepakan: III

3
4

Lamaran

☑ Agen ngobati utawa akselerator resin epoksi;
☑ Ing industri farmasi, penengah kanggo API liyane, kayata Imazalil, Tioconazole, Bifonazole.
☑ Bahan baku pestisida penting kanggo sinergis asam borat, nyiapake insektisida lan bakterisida.
☑ Imidazole minangka bahan baku sing penting banget lan penengah industri kimia sing apik, sing akeh aplikasi. Imidazole ora mung ana ing asam amino purine saka asam ribonukleat lan asam deoksiribonukleat, nanging uga ing asam amino. Sanalika, minangka komponen struktural efektif saka akeh pestisida, penghambat enzim, obat-obatan lan bahan kimia alus. Mula, imidazole lan turunane mesthi dadi hotspot panliten. Amarga cincin imidazole imidazole lan asale kalebu rong atom nitrogen, sing bisa digunakake minangka donor elektron entheng, imidazole uga kalebu salah sawijining klompok fungsional sing paling umum digunakake ing kimia organik transisi kimia.
☑Imidazole bisa digunakake kanggo ngobati resin epoksi, nambah sifat mekanik produk kayata mlengkung, peregangan lan kompresi, ningkatake sifat listrik isolasi lan resistensi kimia. Iki digunakake ing komputer lan peralatan listrik; digunakake ing papan sirkuit cetak lan sirkuit terintegrasi minangka agen tembaga antirust; uga bisa digunakake ing piranti elektronik;
☑ Iki digunakake minangka bahan baku obat-obatan, kayata agen antijamur, agen antifungal, agen hipoglikemik, plasma buatan, agen trikomonal, agen asma bronkial, agen anti ruam, lsp; digunakake minangka bahan baku pestisida, sinergis agen asam borat, persiapan pestisida lan fungisida; Kajaba iku, iki uga digunakake minangka agen ngobati resin urea formaldehida, obat-obatan fotografi, perekat, lapisan, agen obat-obatan karet, agen anti ruam, lsp. Minangka bahan mentah agen elektrostatik lan sintesis organik tengah.

Kauntungan kita

☑ Luwih saka 30 taun pengalaman produksi;
Material Materi terdaftar miturut peraturan EU-REACH;
☑ Produk sing disetujoni dening multinasional ing pirang-pirang industri;
Delivery Pangiriman tepat wektu: 1 minggu.
☑ Kita duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, ora winates karo sampling, metode analisis, retensi sampel, proses operasi Standar;
☑ Freemen njamin konsistensi kualitas, proses manajemen pangowahan sing ketat, kalebu proses lan peralatan, pasokan bahan baku, pengepakan;
Sample Sampel bisa teka ing tangan sampeyan sajrone 20 dina kanggo pelanggan internasional;
☑ Jumlah pesanan minimum adhedhasar siji paket;
☑ Kita bakal menehi saran babagan pitakon sajrone 24 jam, Tim teknis khusus bakal ngetutake lan siyap menehi solusi yen sampeyan duwe panjaluk;

Sambutan sambutan kanggo rincian liyane!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Hubungi Kita

    Kita siyap nulungi sampeyan.
    Hubungi langsung.
  • Adress: Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China
  • Telpon: + 86-21-6427 9170
  • E-mail: info@freemen.sh.cn
  • Alamat

    Suite 22G, Shanghai Industrial Investment Bldg, 18 Caoxi Rd (N), Shanghai 200030 China

    E-mail

    Telpon